Избери език:
bg
Валута:
BGN

Ролер за лице с бял нефрит Jade Roller-White

Код на продукта:  
15.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Ексклузивен представител за България на Skin Watchers, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, I'm FromPurito, iUnik, Kocostar, L'ador, Make P:rem, Skinmiso, Banila Co, Beauty of JoseonQyo Qyo, Medibee, Pack-AgeFascy, Heimish, Pyunkang Yul, Muldream, Lagom, Ginger6, Lalarecipe, Mixsoon, Fascy, Fascy Lab
 
  • Безплатна доставка над 100 лв.
  • Безплатни тестери с всяка поръчка
  • Опция "Преглед" при получаване на пратката
  • Програма за бонус точки
  • Доставка за 1 до 3 работни дни
ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само при поръчка от онлайн магазина.
Ролер за лице изработен от 100% бял нефрит. Естествения нефрит придава охлаждащо и освежаващо усещане. Може да се използва за врата, брадичката, бузите, челото, около очите и носа. Този продукт ще възвърне здравословния блясък на кожата ви, като насърчава кръвообръщението и лимфния дренаж, има положително влияние върху бръчките, ускорява метаболизма и повишава имунитета на кожата. 

Предимства: 
100% бял нефрит.
Насърчава кръвообръщението и лимфния дренаж.
Бори се с признаците на стареене. 
Ускорява метаболизма. 
Повишава имунитета.
Отпуска и масажира мускулите на лицето. 
Намалява торбичките по очите. 
Укрепва кожата под брадичката. 
Минимизира подпухналостта. 
Насърчава здравето и младостта на кожата. 


Използвайте масажиращия ролер толкова често, колкото искате. Препоръчва се ролера да се използва поне 5 пъти седмично в продължение на 5-10 минути. 

1. Почистете и тонизирайте лицето си. 

2. Нанесете серум и го масажирайте в кожата с помощта на ролера. Това позволява на естествените вещества, съдържащи се в серума, да се усвоят по лесно от кожата.

3. Поставете ролера в центъра на лицето и започнете да търкаляте към ушите/слепоочията хоризонтално. Най-добре е да започнете от очите и да си проправите път към брадичката. Двойната брадичка се намалява чрез масажиране на зоната между брадичката и ключицата с помощта на ролера по вертикален начин.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените