Избери език:
bg
Валута:
BGN
Medi Peel (Medi Peel) - корейска първокласна козметика
Известната марка от Корея е един от водещите производители на козметични продукти. Съставите и действието на козметичните продукти са адаптирани към променящите се състояния на кожата. Повече от 10 години екип от професионални дерматолози подобрява съставите, повишава ефективността на козметиката за грижа за кожата, използвайки съвременни световни технологии и разработки в индустрията за красота.
Компанията непрекъснато работи за подобряване на качеството на своите продукти и внимателно следи отзивите на клиентите.

Предимства на козметиката Medi Peel:
Висококачествени и високоефективни състави, които решават различни проблеми в грижата за кожата.
Широката гама ви позволява да изберете цялостна грижа за всеки тип кожа и с всякакви несъвършенства. Има линии срещу старчески петна, акне, възрастови промени, сухота, розацея, раздразнения, матов тен.
Акцент в разработването на козметика за решаване на проблемите на стареещата кожа. За борба с бръчки, отпуснатост, загуба на еластичност, мимически гънки, марката използва най-мощните анти-ейдж и лифтинг компоненти, които не само визуално маскират, но стимулират естествените възстановителни процеси и възвръщат младостта на кожата отвътре.
Използването на най-силните съставки против стареене на 21-ви век – пептиди, които помагат да върнат часовника назад и да забавят стареенето на кожата.
Всички продукти на компанията са дерматологично тествани, безопасни за употреба и с доказана ефективност. 
Общо 38 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 38 продукта
ново Изчерпан
Medi-Peel Red Lacto Collagen Clear 100ml
Medi-Peel Red Lacto Collagen Clear 100ml
Изчерпана наличност
ново Изчерпан
Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream
Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream
Изчерпана наличност
ново промоция
Medi-Peel Peptide 9 Skin Care Special Set Item
промоция
Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner 250ml