Избери език:
bg
Валута:
BGN
Medi Peel (Medi Peel) - корейска първокласна козметика
Известната марка от Корея е един от водещите производители на козметични продукти. Съставите и действието на козметичните продукти са адаптирани към променящите се състояния на кожата. Повече от 10 години екип от професионални дерматолози подобрява съставите, повишава ефективността на козметиката за грижа за кожата, използвайки съвременни световни технологии и разработки в индустрията за красота.
Компанията непрекъснато работи за подобряване на качеството на своите продукти и внимателно следи отзивите на клиентите.

Предимства на козметиката Medi Peel:
Висококачествени и високоефективни състави, които решават различни проблеми в грижата за кожата.
Широката гама ви позволява да изберете цялостна грижа за всеки тип кожа и с всякакви несъвършенства. Има линии срещу старчески петна, акне, възрастови промени, сухота, розацея, раздразнения, матов тен.
Акцент в разработването на козметика за решаване на проблемите на стареещата кожа. За борба с бръчки, отпуснатост, загуба на еластичност, мимически гънки, марката използва най-мощните анти-ейдж и лифтинг компоненти, които не само визуално маскират, но стимулират естествените възстановителни процеси и възвръщат младостта на кожата отвътре.
Използването на най-силните съставки против стареене на 21-ви век – пептиди, които помагат да върнат часовника назад и да забавят стареенето на кожата.
Всички продукти на компанията са дерматологично тествани, безопасни за употреба и с доказана ефективност. 
Общо 29 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 29 продукта
промоция
Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear 150ml
Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear 150ml
48.45 лв.
51.00 лв.
промоция
Medi-Peel Bio-Intense Gluthione White Ampoule 30ml
промоция
Medi-Peel Cica Antio Cream 30ml
Medi-Peel Cica Antio Cream 30ml
50.35 лв.
53.00 лв.