Избери език:
bg
Валута:
BGN

Beauty of Joseon


BEAUTY OF JOSEON се фокусира върху историята на „Красотата, която никога не се променя“. Жените от корейската династия Чосон насочват грижата си за кожата към чиста, сияйна кожа, вместо към поразителен и тежък грим. Дори днес чистата кожа е важна характеристика за красота, ако не и най-важната изобщо. Тъй като над 70% от хората имат чувствителна кожа, за BEAUTY OF JOSEON е важно да промени кожата на своите клиенти към по-добро. Съставките на Hanbang от традиционната корейска билкова медицина отговарят на съвременните методи за обработка и укрепват структурата на кожата дори в дълбочина.
 

Философията на Beauty of Joseon

Опознайте корейската марка за красота Beauty of Joseon. Династията Чосон е важен период в корейската история, който обхваща векове. Елитът на династията Чосон се мръщи на пищни украшения и прекомерен грим, предпочитайки фина и естествена красота и се фокусира върху чистата, здрава кожа. Тази традиционна корейска философия е голям фактор за развитието на продуктите от тази марка.

Марката Beauty of Joseon е вдъхновена от тази вечна красота и я интерпретира по съвременен начин. Те се позовават на мъдростта и елегантността на жените от династия Joson от висшата аристократична класа на обществото Joseon.

Грижата за кожата на Beauty of Joseon е формулирана в съответствие с идеята, че чистотата, простотата и фината красота са по-мощни от излишъка. Те използват Hanbang, медицинска корейска традиция, с растителни съставки като женшен, зелен чай, корен от лотос и джинджифил. Beauty of Joseon наистина вярва, че използването на тези традиционни, класически съставки са полезни за състоянието на вашата кожа.
 

Купете Beauty of Joseon от KoCos.bg

Вдъхновихте ли се от класическата красота на Joseon? Купете Beauty of Joseon сега. При нас ще намерите пълната гама продукти на Beauty of Joseon, включваща най-вкусните, хидратиращи есенции-свещен граал, овлажнители и серуми, като Propolis Glow Serum, Dynasty Cream и Ginseng Repair Serum
Общо 20 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 20 продукта
ново Изчерпан
BEAUTY OF JOSEON Matte Sun Stick : Mugwort+Camelia SPF 50+ PA++++, 18 g
ново Изчерпан
Beauty of Joseon - Red Bean Water Gel - 100ml
Beauty of Joseon Red Bean Water Gel 100ml
Изчерпана наличност
Изчерпан
Beauty of Joseon Centella Asiatica Calming Mask
Beauty of Joseon Centella Asiatica Calming Mask
Изчерпана наличност