Избери език:
bg
Валута:
BGN
Purito - натурална козметика от Корея
Козметиката на младата корейска еко марка Purito съдържа само натурални и внимателно подбрани съставки. Компанията е на пазара от 2013 г. и печели доверието на почитателите на натуралната козметика и има положителни отзиви. Концепцията на марката е създаването на екологични продукти с помощта на подходящи съставки, получени от безопасна и чиста почва. Именно заради натуралния състав продуктите са търсени както на азиатския, така и на европейския пазар.

Предимства на корейската козметика Purito:
  • Безопасни, екологични, хипоалергични. Продуктите съдържат естествени съставки - етерични и растителни масла, екстракти, витамини. Съставите не съдържат вещества от химичен произход: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, повърхностно активни вещества и PEG.
  • Спазване на философията Cruelty-free (без жестокост) - компанията не тества готови продукти или съставки върху животни, както и техните доставчици или трети страни.
  • Екологични, биоразградими опаковки – Компанията използва опаковки от рециклирана хартия за своите продукти за защита на дърветата.
  • Всички продукти на марката са потвърдени с международни сертификати EWG VERIFIED™ и са подходящи дори за много чувствителна кожа.

Всички линии са внимателно проектирани и ежедневно носят максимална полза за кожата с различни проблеми (възпаления, розацея, прекомерно омазняване, обриви, пигментация, тъпота).
Най-популярна е линията Centella Green Level, всички продукти от която съдържат екстракт от Centella, растение с мощни лечебни свойства.

Козметиката на Purito е ключът към здравата и добре поддържана кожа. 
Общо 55 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 55 продукта
ново
PURITO 101 SET
PURITO 101 SET
49.00 лв.
промоция
Purito From Green Cleansing Oil Refill Set
промоция
Purito From Green Cleansing Oil Refill
промоция
Тоник за Лице PURITO DermHA-3 Liquid