Избери език:
bg
Валута:
BGN
Purito - натурална козметика от Корея
Козметиката на младата корейска еко марка Purito съдържа само натурални и внимателно подбрани съставки. Компанията е на пазара от 2013 г. и печели доверието на почитателите на натуралната козметика и има положителни отзиви. Концепцията на марката е създаването на екологични продукти с помощта на подходящи съставки, получени от безопасна и чиста почва. Именно заради натуралния състав продуктите са търсени както на азиатския, така и на европейския пазар.

Предимства на корейската козметика Purito:
  • Безопасни, екологични, хипоалергични. Продуктите съдържат естествени съставки - етерични и растителни масла, екстракти, витамини. Съставите не съдържат вещества от химичен произход: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, повърхностно активни вещества и PEG.
  • Спазване на философията Cruelty-free (без жестокост) - компанията не тества готови продукти или съставки върху животни, както и техните доставчици или трети страни.
  • Екологични, биоразградими опаковки – Компанията използва опаковки от рециклирана хартия за своите продукти за защита на дърветата.
  • Всички продукти на марката са потвърдени с международни сертификати EWG VERIFIED™ и са подходящи дори за много чувствителна кожа.

Всички линии са внимателно проектирани и ежедневно носят максимална полза за кожата с различни проблеми (възпаления, розацея, прекомерно омазняване, обриви, пигментация, тъпота).
Най-популярна е линията Centella Green Level, всички продукти от която съдържат екстракт от Centella, растение с мощни лечебни свойства.

Козметиката на Purito е ключът към здравата и добре поддържана кожа. 
Общо 57 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 57 продукта
топ Изчерпан
Purito B5 Panthenol Re-barrier Cream
Purito B5 Panthenol Re-barrier Cream
Изчерпана наличност