Избери език:
bg
Валута:
BGN

Доставка

Цени за доставка


Цената за доставка в рамките на България е фиксирана - 5,30 лв. за поръчки до 100 лв. и безплатна за поръчки над тази сума. Безплатната доставка се ползва за всяка поръчка на стойност над 100 лева, след като се извадят всички отстъпки от промокодове или точки за лоялни клиенти и цената на подаръчни ваучри, включени в поръчката. 

В цената от 5.30 лв. са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт до адреса Ви, застраховка на продуктите и комисионна за куриера, обработващ наложения платеж.

Важно!!! Всички доставки, направени през английската версия на сайта, се считат за доставка извън България и се начислява автоматично такса от 20 лв. за доставка до 200 лв. Уверете се, че при финализирането на поръчката, езикът на сайта е български.

Цената за доставка извън България е фиксирана - 20 лв. за поръчки до 200 лв. и безплатна за поръчки над тази сума. Безплатната доставка се ползва за всяка поръчка на стойност над 200 лева, след като се начислят всички отстъпки от промокодове или точки за лоялни клиенти. За да бъде изпратена поръчката до адрес извън България, поръчката трябва да бъде направена от английската версия на сайта, където при финализиране на поръчката може да изберете държава за доставка и да добавите адрес. 

В процеса на поръчката има поле за допълнителни уточнения - там можете да уточните детайли, свързани с доставката, които ние ще вземем под внимание при обработката на поръчката Ви.
 

Срок на доставка


Доставките се изпълняват в срок до 4 работни дни от куриер на фирма Еконт.

Наша основна цел е да обработим и изпратим всички поръчки най-късно на следващия работен ден, но това невинаги е възможно. Особено след натрупване на повече почивни дни.
 

Рекламации при увредена пратка


Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообрзани екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на KoCos.bg за завеждане на рекламацията. KoCos.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.

 

Поръчай онлайн и вземи от магазин

1. Добавете продукт/и в кошницата и завършете своята поръчка. 

2. На ниво доставка изберете "Вземи от магазин".

3. Платете своята поръчка чрез картово плащане или банков превод. Имайте предвид, че ако плащането с картна не е успешно завършено, поръчката се анулира и следва да направите нова. 

4. След потвърждение от нас по телефон може да вземете своята поръчка директно от магазина ни в гр. София, ул. Граф Игнатиев 20 (до площад Славейков).

ВАЖНО!!! Всички поръчки от онлайн магазина, включително и поръчки с опция "Взимане от магазина", се изпълняват от склада ни в Бургас. Времето за обработка и изпращане на поръчките с опция "Взимане от магазина" може да отнеме повече време от времето за поръчки, изпращани до адрес или офис на Еконт, поради по-специфичната обработка. Срокът за изпращане на таква поръчка е 5 работни дни, освен ако изрично не е оказано друго от наша страна. Поръчка с опция "Взимане от магазина" може да бъде взета само след потвърждение от наша страна на посочения в поръчката телефон, че поръчката се намира в магазина и е готова за взимане.