Избери език:
bg
Валута:
BGN

 

В раздел "Разпродажба" ще намерите продукти, с намалена цена поради изтичащ срок на годност или нарушена опаковка или за последни бройки от продукт, който повече няма да бъде зареждан. 

Какви продукти може да намерите в този раздел?
- Продукти за еднократна употреба или в травел размер, на които остава по-малко от 90 дни до изтичане на обявения на опаковката срок на годност. 
- Продукти за продължителна употреба след отварянето им, на които остава по-малко от 6 месеца до изтичане на срока им на годност. 
- Продукти на които опаковката е била нарушена при транспортиране.
- Продукти, които нито са с изтичащ срок на годност, нито са с нарушена опаковка, но са останали единични бройки и от съответния продукт не се очаква ново зареждане.

Как да разберете защо даден продукт е в разпродажба? 
На всеки един продукт, включен в този раздел, има ясна индикация както в заглавието, така и в описанието, каква е причината за намалената му цена както следва:
- За продукти с изтичащ срок на годност:
Индикацията е както в заглавието, добавена в края по следния начин - exp. DD.MM.YYYY, така и в описанието на съответния продукт с добавен в червено удебелен текст "Най-добър до ДД.ММ.ГГГГГ".
- За продукти с нарушена опаковка:
Индикацията е както в заглавието, добавена в края по следния начин - нарушена опаковка, така и в описанието на съответния продукт с добавен в червено удебелен текст "Нарушена опаковка при транспортиране".
- За продукти, от които са останали последни бройки:
Индикацията е както в заглавието, добавена в края по следния начин - последни бройки, така и в описанието на съответния продукт с добавен в червено удебелен текст "Последни бройки".

С каква отстъпка мога да ги купя? 
Всички продукти в този раздел са с отстъпка от 5% до 50%.

Има ли други преимущества? 
Както за всички други продукти, които са с промоционална цена, така и всички продукти в раздел "Разпродажба" се комбинират с всички активни промокодове, както и с точките от програмата за "Лоялни клиенти". Това означава, че купувайки продукт от този раздел, може да го получите на още по ниска цена ако имате събрани точки за лоялен клиент и/или промокод, като може да ползвате едновременно и двете. 

И още едно приемущество: Точките, които ще получите по програмата "Лоялни клиенти", когато закупите продукт от раздел "Разпродажба", ще съответстват на точките, които се получават при редовната цена на продукта, а не на намалената. Така ще спечелите по-голяма отстъпка за следващата си поръчка. 

 
Общо 11 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 11 продукта