Избери език:
bg
Валута:
BGN
I'M FROM - корейска луксозна натурална козметика
Корейската марка I'm From произвежда натурални луксозни продукти за грижа за кожата с екологично чисти съставки. Производителите вземат всички растителни суровини за козметика от фермери, които отглеждат растенията си без използването на химически торове и пестициди. Продуктите са подходящи за вегани, не се използват съставки от животински произход и не са тествани върху животни.

Името на марката "I'm from Nature" означава "Аз съм от природата", подчертавайки нейната философия за естественост. Обхватът на марката не надвишава 30 единици и се разширява "не в ширина, а в дълбочина", предпочитайки да пусне един висококачествен и ефективен продукт вместо 10 посредствени. Сред познатите ни козметични продукти марката предлага високоефективни монопродукти, базирани само на един компонент, както и мултифункционални хибриди, които съчетават функциите на маска и скраб, или есенция и бустер.

Основните продуктови линии са базирани на органични съставки: мед, ориз, женшен, смокиня, пелин, които са насочени към решаване на различни кожни проблеми.

Продуктите на I'M FROM са висококачествени, безопасни и натурални, много от тях са бестселъри и са спечелили голям брой награди в корейските конкурси за красота. Продуктите са създадени с любов и грижа за здравето, популярни са и имат положителни отзиви извън Корея, на европейския и американския пазар.
Общо 33 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 33 продукта
ново промоция
I'm from MUGWORT CREAM 50 G
I'm from Mugwort Cream 50 G
64.60 лв.
68.00 лв.
ново промоция
I'm from GINSENG MASK 120 g
I'm from Ginseng Mask 120 g
75.05 лв.
79.00 лв.
промоция
I'm from Pear Soothing Pad
промоция
I'M FROM  Rice Mask
I'M FROM Rice Mask
54.00 лв.
60.00 лв.
промоция
I'm from Honey Mask
промоция
I'm From Ginseng Serum