Избери език:
bg
Валута:
BGN
I'M FROM - корейска луксозна натурална козметика
Корейската марка I'm From произвежда натурални луксозни продукти за грижа за кожата с екологично чисти съставки. Производителите вземат всички растителни суровини за козметика от фермери, които отглеждат растенията си без използването на химически торове и пестициди. Продуктите са подходящи за вегани, не се използват съставки от животински произход и не са тествани върху животни.

Името на марката "I'm from Nature" означава "Аз съм от природата", подчертавайки нейната философия за естественост. Обхватът на марката не надвишава 30 единици и се разширява "не в ширина, а в дълбочина", предпочитайки да пусне един висококачествен и ефективен продукт вместо 10 посредствени. Сред познатите ни козметични продукти марката предлага високоефективни монопродукти, базирани само на един компонент, както и мултифункционални хибриди, които съчетават функциите на маска и скраб, или есенция и бустер.

Основните продуктови линии са базирани на органични съставки: мед, ориз, женшен, смокиня, пелин, които са насочени към решаване на различни кожни проблеми.

Продуктите на I'M FROM са висококачествени, безопасни и натурални, много от тях са бестселъри и са спечелили голям брой награди в корейските конкурси за красота. Продуктите са създадени с любов и грижа за здравето, популярни са и имат положителни отзиви извън Корея, на европейския и американския пазар.
Общо 23 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 23 продукта
ново
I'M FROM  Honey Serum
ново промоция
I'M FROM  Rice Mask
I'M FROM Rice Mask
56.05 лв.
59.00 лв.
ново
I'M FROM  Rice Mask 30g
Изчерпан
I'm from Rice Toner
Тоник за Лице I'm from Rice Toner
Изчерпана наличност
промоция
I'm from Rice Serum
I'm from Rice Serum 30 мл
54.15 лв.
57.00 лв.
Изчерпан
I'm from Mugwort Essence
Изчерпан
I'm from Mugwort Mask
Маска за Лице I'm from Mugwort Mask
Изчерпана наличност
промоция
I'm From Ginseng Serum
Изчерпан
I'm from Bestseller Miniature Kit
I'm from Bestseller Miniature Kit
Изчерпана наличност