Избери език:
bg
Валута:
BGN
I'M FROM - корейска луксозна натурална козметика
Корейската марка I'm From произвежда натурални луксозни продукти за грижа за кожата с екологично чисти съставки. Производителите вземат всички растителни суровини за козметика от фермери, които отглеждат растенията си без използването на химически торове и пестициди. Продуктите са подходящи за вегани, не се използват съставки от животински произход и не са тествани върху животни.

Името на марката "I'm from Nature" означава "Аз съм от природата", подчертавайки нейната философия за естественост. Обхватът на марката не надвишава 30 единици и се разширява "не в ширина, а в дълбочина", предпочитайки да пусне един висококачествен и ефективен продукт вместо 10 посредствени. Сред познатите ни козметични продукти марката предлага високоефективни монопродукти, базирани само на един компонент, както и мултифункционални хибриди, които съчетават функциите на маска и скраб, или есенция и бустер.

Основните продуктови линии са базирани на органични съставки: мед, ориз, женшен, смокиня, пелин, които са насочени към решаване на различни кожни проблеми.

Продуктите на I'M FROM са висококачествени, безопасни и натурални, много от тях са бестселъри и са спечелили голям брой награди в корейските конкурси за красота. Продуктите са създадени с любов и грижа за здравето, популярни са и имат положителни отзиви извън Корея, на европейския и американския пазар.
Общо 24 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 24 продукта
ново промоция
I'M FROM  Honey Glow Cream
I'M FROM Honey Glow Cream
61.20 лв.
68.00 лв.
ново промоция
I'M FROM  Honey Serum
I'M FROM Honey Serum
54.90 лв.
61.00 лв.
ново промоция
I'M FROM  Vitamin Fruit Serum
I'M FROM Vitamin Fruit Serum
57.95 лв.
61.00 лв.
ново промоция
I'M FROM  Ginseng Eye Cream
I'M FROM Ginseng Eye Cream
64.60 лв.
68.00 лв.
ново
I'M FROM  Rice Mask
I'M FROM Rice Mask
59.00 лв.
ново
I'M FROM  Rice Mask 30g
Изчерпан
I'm from Rice Toner
Тоник за Лице I'm from Rice Toner
Изчерпана наличност
Изчерпан
I'm from Bestseller Miniature Kit
I'm from Bestseller Miniature Kit
Изчерпана наличност