Избери език:
bg
Валута:
BGN
 


Кожа, на която да имате доверие!
 
Skin Watchers е бранд, който внимателно изучава всички методи за подобряване цялостното състояние на кожата. Ще забележите мигновен ефект от висококачествените продукти, а с времето колкото повече използвате продуктите на марката, толкова по-здрава става вашата кожа!
 
Легендарният продукт на бранда, почистващото олио, е избран за един от най-добрите почистващи продукти в света от списание ELLE. Това само затвърждава позицията на Skin Watchers като неоспорим лидер в козметичната индустрия, наред с имена като Fresh, Dior и Origin.
 
В продължение на 20 години марката стои зад вярването за непрестанно подобряване на формулата на продуктите и използването единствено на висококачествени съставки.
 
Брандът се фокусира върху разработването и производството на продукти за грижа за кожата без изкуствени консерванти, добавки, петролни базирани съставки и вредни оцветители. Skin Watchers използват само щадящи кожата съставки, извлечени от природни източници и висококачествени растителни екстракти. Всеки продукт на Skin Watchers е подходящ за хора с чувствителна кожа, тъй като всички иританти са сведени до минимум. Още от първото нанасяне ще почувствате разликата в текстурите, създадени с много внимание и мисъл за клиента, за да се постигне това невероятно кадифено и свежо усещане върху кожата. 
 
Корейската марка не тества продукти върху животни, като освен това не използват и вредни съставки, които да се отразяват върху околната среда.
 
Марката се фокусира върху разпространението на продуктите си до все по-голяма база клиенти, която вече достига 3 континента. Създаването на дълготрайна и уникална връзка с всеки клиент е в основата във философията на Skin Watchers, като по този начин се установява едно здравословно общество със сходни ценности.
Общо 9 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 9 продукта