Избери език:
bg
Валута:
BGN

За дистрибутори

За търговци на едро

КОКОС БЪЛГАРИЯ е един от най-големите онлайн базирани в България търговци на корейска козметика. От самото начало нашата цел е да разпространим чудото на корейската козметика и да я направим лесно достъпна за всички български клиенти. Фактът, че сме нараснали значително само за 3 години, показва, че вървим по правилния път. Според нашия опит K-Beauty вълната все още е в своя начален етап и все още не е достигнала своя връх на българския пазар. Ето защо моментът е много подходящ за всеки, търгуващ с козметика, да включи в асортимента си и набиращите все по-голяма популярност корейски козметични продукти.


Още от самото си създаване, ние сме в тесни връзки с няколко известни производители на K-Beauty и всяка година техният брой се увеличава. Това ни дава възможност да ви предложим разнообразни марки и продукти, а на някои от тези марки сме и единствените и ексклузивни вносители за България. Поради големите количества, които купуваме директно от производителите, нашата цена на едро е много атрактивна.

Интересувате ли се да станете част от този бързо развиващ се пазар?

Преминете към нашата B2B платформа и регистрирайте акаунта си. Това сайт само за бизнес клиенти и за да се направи регистрация се изисква ЕИК номер. 

След като потвърдим достоверността на предоставената от Вас информация, вие ще можете да влезете в сайта и да направите своята поръчка.

KoCos Wholesale 

Все още имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас на sales@kocos.bg за всякакви питания, свързани с покупки на едро. 

 
PS. Ние разбираме, че повечето стартиращи компании биха искали да минимизират рисковете. Въпреки, че на B2B платформата ни има заложено изискване за минимална стойност на поръчката, ние сме готови да приемем и поръчки с по-малки количества, както и даваме насоки, ако е необходимо, стига да ни убедите, че желаете да бъдете наши дългосрочни и лоялни партньори. :)

 

ВАЖНО!


Търговските отстъпки са валидни само за регистрирани търговци или професионалисти в сферата на козметиката. За физически лица са валидни активните отстъпки и промоции на сайта KoCos.bg, включително чрез програмата за "Лоялни клиенти".

Предлаганите от нас продукти са със 100% гарантирано качество и притежават всички необходими сертификати и разрешения, позволяващи продажбата на дребо и на едро на територията на България и на целия Европейския съюз.

*"КОКОС БЪЛГАРИЯ" ООД си запазва правото да не отговаря и да не предоставя ценова листа за покупка на едро на запитвания, в които няма информация за търговеца и/или обекта, чрез който ще се дистрибутират продуктите.