За дистрибутори

"КОКОС БЪЛГАРИЯ" ООД е официален вносител и представител за България на широка гама козметични продукти от Южна Корея. KoCos.bg е онлайн магазинът за продажба на дребно на "КОКОС БЪЛГАРИЯ" ООД. 

За търговци

"КОКОС БЪЛГАРИЯ" ООД има специална, партньорска политика, която дава възможност за предлагане на отстъпки на нашите продукти. Търговските отстъпки са валидни за регистрирани търговци или професионалисти в сферата на козметиката. За физически лица са валидни активните отстъпки и промоции на сайта KoCos.bg, включително чрез програмата за "Лоялни клиенти".

Предлаганите от нас продукти са със 100% гарантирано качество и притежават всички необходими сертификати и разрешения, позволяващи продажбата на територията на България и Европейския съюз.

За да заявите желание за получаване на ценова листа с цени на едро и условия за дистрибуция, свържете се с нас през формуляра по-долу, като ни предоставите информация за търговската регистрация и обекта, чрез който ще се предлагат продуктите*:

*"КОКОС БЪЛГАРИЯ" ООД си запазва правото да не отговаря и да не предоставя ценова листа за покупка на едро на запитвания, в които няма информация за търговеца и/или обекта, чрез който ще се дистрибутират продуктите.