Избери език:
bg
Валута:
BGN

KoCos.bg става на една година!

01.06.2017 г.
KoCos.bg става на една година!
Нашият проект KoCos.bg навършва една година - една година, която нямаше да е възможна без вас, нашите любими клиенти!

И за да Ви покажем колко много означавате за нас, по случай първата годишнина на KoCos.bg, сме подготвили цял куп изненади. Ето част от тях:

Подарък шийт маска

За всяка поръчка на стойност над 20 лв. без цената на доставката, ще получите подарък шийт маска.

Удвоени точки в програмата „Лоялни клиенти“

През целия юни за всеки закупен продукт ще получите двойно повече точки от обикновено. Това означава, че минимум 6% от цената на закупения продукт ще се превърне в точки, които да може да обмените под формата на отстъпка от цената още при следващата си поръчка.

Най-продаваните ни продукти със специална отстъпка

Направихме си равносметка кои от нашите продукти са били най-поръчвани през изминалата година. Може да разберете кои са трите победителя на страницата ни с „Промоции“, където те ви очакват с 15% отстъпка от редовната цена.

Специална оферта с 50% отстъпка

Само през юни при закупуването на който и да е продукт от нашия сайт ще имате възможност да закупите SKIN WATCHERS GREEN SNAIL WRINKLE & WHITENING PEPTIDE ESSENCE или BENTON HONEST TT MIST на половин цена. За да се възползвате от тази невероятна възможност, при финализирането на поръчката си напишете в коментар кой от двата продукта искате да закупите и ние ще го добавим към поръчката Ви при потвърждаването й.

А за къде без подаръци?

Един рожден ден не може да мине без подаръци. Но този път ще обърнем нещата и рожденикът ще е този, който ще подарява. При това подаръкът ще е ИЗНЕНАДА! Дам, тъй като наистина, ама наистина много ни се празнува този месец, решихме, че един от всички, направили поръчка през месец юни, ще получи мистериозна кутия като подарък. Няма да разкриваме какво ще е съдържанието на кутията, за да ви държим в напрежение. Само ще загатнем, че стойността, на това, което ще се съдържа в нея ще е минимум 100 лв. Страхотно, нали! Обзалагаме се, че всеки ще хареса такъв подарък. Ами тогава какво чакате – бегом към Каталога ни с продукти, бързо си избирайте нещо и се включете в надпреварата за тази мистериозна кутия. Колкото повече поръчки, толкова повече шансове за успех – победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички поръчки през месец юни. Имат на победителя ще бъде обявено на сайта ни и във Фейсбук на 1 юли.

Фейсбук игра с подарък

И тъй като това не ни е достатъчно, подготвихме още една по-малка мистериозна кутия, която ще бъде подарена на един от феновете ни във Фейсбук, който изпълни условията на нашата игра. Съдържанието на кутията отново ще е тайна, но можем да разкрием, че ще е на стойност поне 20 лв. Заслужава си да опитате, нали? Включете се тук.

Специални изненади за регистрираните потребители

Тъй като регистрираните ни потребители са нашите най-верни фенове, които изкъсо следят всичко, което се случва при нас, сме запазили няколко специални изненади, които ще са само за тях. Гложди ви любопитство какви ще са те? Ами регистрирайте се и разберете!

Надяваме се, че Ви харесва, това което сме Ви подготвили по случай рождения ни ден. Правим го единствено заради Вас – за да ви покажем, колко много Ви ценим и колко много ви благодарим, че направихте изминалата година възможна!