Избери език:
bg
Валута:
BGN

KoCos.bg -v. 2.00 е тук

09.12.2020 г.
New KoCos.bg

Скъпи клиенти,

Имаме удоволствието да ви приветстваме в нашия нов сайт, на нова платформа, с много нови функционалности и възможности - KoCos.bg, версия 2.00.

В последните месеци старата платформа, която ни служи вярно почти 5 години, ни отесня и дойде време да се надградим. И тъй като готовите платформи от самото начало не са опция за нас, новата платформа е отново специално създадена за нас, за да можем да имаме пълен контрол и да отговорим най-пълно на нуждите на нашите клиенти.
Разработването отне месеци работа, тестване и отстраняване на бъгове, но се надяваме резултатите да ви харесат. Опитали сме се са се вслушаме във всеки един проблем и всяко едно предложение, което вие, нашите любими клиенти, сте ни споделили.

Възможно е, въпреки всичките ни усилия за отстраняване на бъговете, след стартирането на новия сайт, да срещнете някои проблеми. Ще сме ви много благодарни ако ни уведомявате за всеки един такъв проблем, колкото и маловажен да ви се струва. Нашата цел е да отстраним всеки своевременно.

На първо място, тъй като новата платформа работи на съвсем нов принцип, по нов начин се съхраняват историята за профилите и направените поръчки. Тъй като ние вече имаме огромна база данни с клиенти и поръчки, прехвърлянето им на новата платформа е огромно предизвикателство. Ще се запазят данните за създадените профили, както и натрупаните точки, но направените на старата платформа поръчки няма да бъдат видими в новия профил. Също така, с цел сигурността на профилите, ще е необходимо при първото влизане в новата платформа, да си генерирате нова парола. Всички клиенти ще получат автоматичен мейл за възстановяване на забравена парола след като миграцията на новата платформа се финализира.

Молим всеки от вас, при първа възможност след стартирането на новия сайт, да влезе в профила си, да провери информацията и наличните точки за лоялни клиенти и да ни уведомите веднага, в случай, че намирате някакво разминаване. Ние ще направим съпоставка с базата данни от старата платформа и ако има несъответствие, ще го отстраним.

Също така, възможно е в следващите един-два дни да има по-продължително прекъсване в работата на сайта, което не би трябвало да е повече от час. Ако имаме възможност, ще уведомим предварително кога ще се случи.

Наясно сме, че при промяна от такъв мащаб, следващите няколко дни ще са предизвикателство, но тъй като знаем, че имаме най-страхотните, подкрепящи и толерантни клиенти на света, то ще се справим заедно много бързо и с усмивка. 

Искрено ваши,

Неуморният екип на KoCos.bg