Избери език:
bg
Валута:
BGN
Lagom е всичко за баланс и е шведската дума за „само достатъчно, не твърде много и не твърде малко“. Марката е основана през 2015 г. от 12 известни специалисти по грижа за кожата и в сътрудничество с един от най-емблематичните корейски гримьори Go Won Hye. С 30-годишен опит тя осъзнава, че нито един слой грим не може да имитира това, което естествено здравата и хидратирана кожа прави сама. Lagom използва AQUALICIA като основна съставка, базирана на техника, носителка на Нобелова награда, която овлажнява кожата, както никой друг продукт не може.

Lagom Cellup гел към вода

Lagom се фокусира върху производството на продукти, които наистина подхранват и овлажняват кожата, вместо просто да осигуряват усещане за хидратация. Продуктите на Lagom съдържат AQUALICIA, пептид и естествена активна съставка 3 в 1, която задържа вода. Овлажнената кожа е здрава кожа, която остава млада по-дълго.

Lagom Cellus Дълбоко овлажняване

Искате ли и дълбоко хидратирана и млада кожа? След това използвайте Lagom Cellus Deep Moisture Cream. Този богат крем стяга кожата, намалява разширените пори, избледнява обезцветяването и стимулира обновяването на клетките. 

Екипът от експерти зад Lagom има богат опит с кожни проблеми и заболявания. Преди да бъде разработен продукт, се прави задълбочено проучване на всяка съставка и формула. Ето защо продуктите на Lagom са подходящи за хора с кожни проблеми. Така че можете безопасно да използвате техните продукти всеки ден, без да се притеснявате за риска от дразнене.

Купете Lagom от KoCos.bg

Искате ли да запазите кожата си млада с продуктите на Lagom? Ако поръчате до 14:00 часа в работни дни, ще я получите на следващия работен ден! При всяка поръчка получавате безплатни мостри, а над 100 получавате и безплатна доставка.
Не е намерен продукт
Сортирай по:
Филтри
Не е намерен продукт