Избери език:
bg
Валута:
BGN

Есенция за Лице BY WISHTREND Propolis Energy Boosting Essence

Код на продукта:  
31.85 лв. 49.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: By Wishtrend
  • Произведено в:Южна Корея  ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки.
By Wishtrend Quad Active Boosting Essence вече е BY WISHTREND Propolis Energy Boosting Essence

[Забележка] Обновяване на опаковката
By Wishtrend винаги се опитва да намери начин да поеме по-голяма отговорност в практикуването на екологична устойчивост, като същевременно не се отказва от безопасността и ефикасността на продуктите. Така че заедно с актуализирания дизайн, рециклираните опаковъчни материали и подновяването на имената за линията Propolis са променени. Моля, обърнете внимание, че формулата на всеки продукт остава същата. 
-30% PCR (Post-Consumer Recycled) пластмасова бутилка
-50% PCR (рециклирана след потребление) пластмасова капачка
-FSC (Forest Stewardship Council) сертифицирана хартиена кутия, отпечатана със соево мастило

Тази есенция се препоръчва за подсилване на серума. Съдържа „Quad Active“ съставки: 3 сложни съставки (екстракт от кора на Morus Alba, екстракт от листа на Nelumbo Nucifera, екстракт от плодове на Schisandra Chinensis), екстракт от кора Salix Alba (върба), вода от цветовете на Centaurea Cyanus и Прополис. Широко известни са тези съставки, които помагат с противовъзпалителни, анти-замърсяващи и антибактериални ефекти, за да поддържат кожата здрава и жива. Също така, с поддържащи съставки като черен чай и мед, есенцията осигурява овлажняващи ефекти върху кожата. Препоръчително е да използвате тази есенция между стъпките с тонер и серум!

Съставки, които обичаме в By Wishtrend Quad Active Boosting Essence

26% 3-Комплекс (Екстракт от Morus Alba Bart, екстракт от листа на Nelumbo Nucifera, плодов екстракт от Schisandra Chinensis): Противовъзпалителна смес, която предотвратява появата на акне и помага за успокояване на стресираната кожа

Екстракт от кора на Salix alba: Нежен химически ексфолиант, който помага в борбата с акнето

Екстракт от прополис: Противовъзпалително средство за защита на кожата срещу бактерии и успокоява проблемната кожа

Опаковка: бутилка от 100 мл


Нанесете 3-4 капки върху дланта си и внимателно потупайте лицето. Потупайте леко, докато попие напълно.
* Препоръчително е да използвате този продукт между тонера и серума.
Aqua(Water), Salix Alba (Willow) Bark Extract(10%), Centaurea Cyanus Flower Water(9%), Schisandra Chinensis Fruit Extract(9%), Morus Alba Bark Extract(8.7%), Nelumbo Nucifera Leaf Extract(8.7%), Methylpropanediol, Glycerin, Saccharomyces/Honey Ferment Filtrate, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, 1,2-Hexanediol, Propolis Extract(1%), Butylene Glycol, Benzyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin

Моля имайте предвид, че списъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Моля, прочетете списъка със съставките, който е на етикета на Вашият продукт за най-актуален състав.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените