Избери език:
bg
Валута:
BGN

d'Alba

d'Alba
d’Alba Piedmont е набираща популярност корейска козметична марка, която черпи вдъхновение от италианското светилище д‘Алба, намиращо се в провинцията Пиемонт, известно с природни си съкровища. Едно от тях са прочутите бели трюфели, наричани от местните „диаманти в земята“.
Когато белият трюфел се включи в продукти за грижа за кожата, той им придава противовъзпалително и антиейдж действие благодарение на съдържащия се в трюфела специален ензим наречен „Superoxide Dismutase”. Този ензим помага за възстановяването на увредената кожа, като в същото време предотвратява появата на фини линии и бръчки. Освен това белият трюфел е богат на различни витамини и минерали, като Витамин С, Витамин В12, Витамин В6, които са идеалното средство за интензивно третиране на тъмни петна, зачервявания и неравен тен. Ето защо белият трюфел е считан за „Суперхрана“ за кожата.
d’Alba Piedmont използва този бял трюфел във всичките си продукти, които са разделени на следните серии:
The SkinGourmet – с най-висока концентрация на бял трюфел (3%), продуктите от тази серия за специално създадени за хората, които са най-взискателни към това, което слагат на кожата си и се интересуват най-вече от вложените в тях съставки, а не само от опаковката и аромата.

7:33 Bathroom Skincare – предлагат бързи решения за най-натоварената част от деня – 7:33 (сутрин и вечер). Специално създадени за модерните заети хора, продуктите от тази серия спестяват време и място, като едновременно с това предлагат пълноценна грижа за кожата с минимум продукти.

Peptide No-Sebum – продукти с двойна функция, които предлагат решение за хора с мазна или комбинирана кожа, избягващи да ползват антиейдж продукти поради възможността да се сдобият с пъпки от съдържащите се в тях комедогенни масла. Продуктите от тази серия са леки, но едновременно с това подхранват и овлажняват и ефективно възстановяват кожата и имат антиейдж ефект.