Актуално

Юни - най-доброто време за старт!

14.06.2016


Юни … какъв уникален месец!
 

Месец юни е кръстен на древноримската богиня Юнона, съпругата на Юпитер, която според поверията дарявала дъжд, плодородие, успех и победа. През месец юни настъпва лятното слънцестоене и съответно тогава е най-дългият ден през годината, денят, в който най-дълго можем да се радваме на слънчевите лъчи. Нито един месец от календарната година не започва на деня от седмицата, с който започва месец юни. Но наред с всичко това, юни е един невероятен месец, изпълнен с много емоции от лично естество за екипа на KoCos.bg.

Ето защо, неслучайно KoCos.bg избра именно юни да е месецът, в който да стартира своето начинание – защото вярваме, че именно през юни се поставя началото на най-хубавите неща!

И сега ви каним да се присъедините към нас в нашето пътуване към екзотичния свят на източната козметика, в което да разкриваме стъпка по стъпка всички тайни, ритуали, уникални съставки, иновации, научни изследвания и високотехнологични разработки.

Време е да променим представите ви за това как да се грижите за кожата си така, че да запазите свежестта и младежкия й вид възможно най-дълго.

Да започваме … последвайте ни! Нека заедно да отворим вратата към този тайнствен свят, даряващ красота!
 
Искрено ваши – пътешествениците към красотата от

KoCos.bg Team