Шийт Маска Medibee Collagen Tightening&Lifting Mask 8г.

14.00 лв.
Добави
Бонус точки: 42

Марка: Medibee

Произведено в: Южна Корея


Описание

Стягаща и повдигаща шийт маска с колаген Медибий 


Тази хибридна гел маска е нова концепция в еднократните лист маски. Тя е специално създадена да даде най-добрата синергия за кожата като комбинира две важни действия в един продукт: повдигане и стягане.

"Красивата и здрава кожа дава увереност."

  • Хибридна гел маска от ново поколение, която комбинира две функции, за максимална синергия. 
  • Съдържа съставки, които са част от дермата (колаген и еластан), както и пептидна пчелна отрова, комбинацията от които видимо стягат кожата и в резултат получавате еластична и гладка кожа. 
  • Това е гел маска, съдържаща разкрасителни съставки, която ви кара да усещате напрежение докато я носите, а след свалянето й, оставят кожата видимо по-стегната, по-здрава и по-сияйна.
  • Специалната тъкан, от която е направена маската - "Ellose", прилепва плътно към кожата и я поддържа изпъната. 
 

Начин на употреба:

  1. Почистете кожата с тоник.
  2. След като извадите от опаковката на маската, отстранете предпазните филми и я залепете върху цялото лице с изключение на очите и устата.
  3. Отстранете листа с маската след 15 ~ 20 минути.  

Предупреждения:

Само за външна употреба. Пазете очите! При попадане в очите да се изплакнат обилно с вода! Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
 
 

Състав:

WATER, GELATIN, KAOLIN, 1,2-HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, PECTIN, SUCROSE, PARFUM, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, PANTHENOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BEE VENOM, HYDROLYZED ELASTIN, HYDROLYZED COLLAGEN, CAPRYLYL GLYCOL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, ACETYL HEXAPEPTIDE-8

Опаковка: 1бр. маска под формата на лист, напоен с активни вещества