Избери език:
bg
Валута:
BGN

Dear, Klairs Skincare Trial KIT

Код на продукта:  
52.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: Klairs
  • Произведено в:Южна КореяЕксклузивен представител за България на Skin Watchers, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, I'm FromPurito, iUnik, KocostarSkinmiso, Beauty of JoseonHeimish, Pyunkang Yul, Muldream, Lagom, Ginger6, Lalarecipe, Mixsoon, Fascy, Fascy Lab, Haruharu Wonder, Rovectin
  ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само при поръчка от онлайн магазина.
Тестване? Пътуване? Искате ли да опитате бестселъри?

Нашият травел комплект за грижа за кожата ще подреди кожата ви светкавично. Този пробен комплект се препоръчва на тези, които срещат Dear, Klairs за първи път. Като продукт, с който можете да опитате лека и овлажняваща рутинна грижа за кожата с дуо почистващи продукти, тоник и овлажнител, можете да се насладите на висококачествена грижа за кожата от почистване до овлажняване. Комплектът се състои от продукти, които могат да се използват независимо от пола и типа кожа.

Положете основите
Въпреки, че не е сложен метод за грижа за кожата с няколко стъпки, и въпреки че не използвате толкова много продукти, можете да постигнете добре балансирана кожа само чрез навика да използвате последователно продуктите, които работят за вас. Ние предлагаме грижа за кожата, която е от съществено значение за кожата.

Стъпка 1) Gentle Black Fresh Cleansing Oil (30ml)
Това леко и освежаващо ежедневно почистващо олио е лесно за употреба и бързо се емулгира с вода. Оставя свежо и чисто усещане след употреба. С 85% растителни съставки, този продукт се състои само от 6 съставки, които му позволяват да бъде лесен за използване продукт както за чувствителната кожа, така и за очите. Препоръчва се за тези, които са почувствали раздразнение по време на почистване или тези, които смятат, че остатъците след почистване с маслен продукт са неудобни.

Стъпка 2) Gentle Black Facial Cleanser (20ml)
Това е почистваща пяна с ниско pH с богата и гладка пяна. Това е меко почистващо средство, което оставя кожата ви овлажнена след употреба, без усещане за опъване или суха кожа дори след двойно почистване с Fresh Cleansing Oil. Освен това е продукт с отлична почистваща способност, който премахва 99,99% фин прах.

Почистващото дуо може да се използва според състоянието на кожата ви или дали носите грим или не. Въпреки че са добри, когато се използват заедно, можете да използвате Gentle Black Facial Cleanser самостоятелно, когато не носите грим или сутрин. Препоръчваме да използвате и двата продукта след връщане от излизане, при сваляне на грим или вечерно почистване.

Стъпка 3) Supple Preparation Unscented Toner (30ml)
Третият продукт е тоникът без аромат Klairs Supple Preparation. Заедно с друг бестселър на линията, „Тоник за лице“, те са известни и с прозвището #TheHolyGrailToner. Това е продукт, който получи много внимание в светлината на прожекторите, което беше достатъчно, за да надхвърли 1 милион продадени бутилки само за три години и половина след пускането му на пазара.

Прозрачен и вискозен тоник тип есенция, който се абсорбира бързо и осигурява плътна влага за кожата. Той е лесен за абсорбиране от кожата, независимо дали се използва самостоятелно или се нанася няколко пъти.
Приемайки консистенцията на популярния тоник за лице такава, каквато е, този продукт е направен по искане на клиенти, които искат версия, която не съдържа етерични масла. Препоръчва се за клиенти, които са чувствителни към етерични масла или искат мек тоник, който е по-малко дразнещ за кожата.

Стъпка 4) Rich Moist Soothing Cream (20ml)
Последната стъпка в тази хидратираща рутина е Rich Moist Soothing Cream. Задържа влагата в кожата, като осигурява на кожата дълготрайна влага. Това е нежен крем, който е предназначен за чувствителна кожа и нежно я успокоява.

Плътният и мек крем не остава на повърхността, а се топи и попива гладко в кожата при телесна температура. Помага за поддържане на здраво състояние на кожата, като балансира съотношението масло-вода на кожата.

Това е подходящ продукт за последната стъпка от рутинната грижа за кожата, независимо от сезона или типа кожа, а също така е продукт, който клиентите продължават да купуват отново и отново.

Комплектът включва:


1) Нанесете подходящо количество почистващо олио върху сухи длани и почистете кожата, като нежно масажирате с въртящи се движения. След това изплакнете с топла вода.
2) След това нанесете подходящо количество от почистващата пяна за лице върху мокри длани.
3) Разпенете пяната чрез втриване с кръгови движения, след което старателно почистете лицето си. Изплакнете с хладка вода.
4) Внимателно потупвайте тонера върху сухо лице, като използвате топлината на дланта, за да насърчите пълното му абсорбиране.
5) Заключете хранителните вещества с този успокояващ крем.
Пълните списъци със съставките са налични на страницата с детайли за всеки продукт.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените