Избери език:
bg
Валута:
BGN

Пачове за Пъпки Mizon Bye Bye Pimple Patch 24 бр.

Наличност Изчерпана наличност

  • Марка: Mizon
  • Произведено в:Южна Корея


  • Безплатна доставка над 100 лв.
  • Подарък тестери към всяка поръчка
  • Най-големият K-Beauty асортимент в България
  • Точки за лоялни клиенти
Хидроколоиден пластир за пъпки - истински SOS инструмент за бързо премахване на пъпки. В зависимост от етапа на развитие на акнето, хидроколоидният пластир или помага за успокояване на лезията, или ускорява развитието й до последния етап, когато абсцесът излиза навън. Пластирът помага на кожата да поддържа идеално ниво на влага, което е важно за заздравяването на рани и минимизиране на белезите. Пластирът е подходящ и за дълбоки подкожни подутини и пъпки и успокоява възпалението. Пластирът е напълно прозрачен и матов и практически незабележим на лицето.

Подходящ за всеки тип кожа. 


Опаковка: 24 пача в опаковка

Искате да разгледате още продукти от Mizon или пък цялата колекция от Пачове за пъпки?
KoCos.bg ви предлага ключа към перфектната кожа, при нас ще намерите всички продукти за вашата K-Beauty рутина и Корейски грим.


Почистете лицето. Отстранете предпазния слой от пача и го поставете върху проблемната зона. Отстранете пача, когато стане бял, тъй като това означава, че работи и вече е изцяло пълен. Използвайте по един или повече пача на ден до пълното възстановяване.
Polyurethane film, Polyisobutene, Sodium carboxy methyl cellulose, Rubber based adhesive, Polyester film

Имайте предвид, че списъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Моля, прочетете списъка със съставките, който е на етикета на Вашият продукт за най-актуален състав.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените