Избери език:
bg
Валута:
BGN

Пачове за Пъпки Cosrx Acne Pimple Master Patch 24 бр.

Код на продукта:  
12.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


 • Марка: COSRX
 • Произведено в:Южна Корея  ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки.
Cosrx Acne Pimple Master Patch/ Cosrx пачове за акне
 
Най-накрая, ефективно лечение на акне! Тези малки пачове лекуват акнето през нощта, карайки белите точки, черните точки и акнето да изчезнат до сутринта.
Тънкият прозрачен хидроколоиден пач се усеща като текстура на хидрогелна маска, прилепвайки силно към кожата ви. Действа дори и при допир с вода! Той третира акнето, като елиминира инфекцията и бактериите, което е причината за пъпките. Може да разгражда остатъците от черни и бели точки за една нощ, така че няма да усетите суха кожата след употреба. Дори помага за по-бързото изравняване и заздравяване на кистозното акне!
 
С три различни по размер пластира в опаковка можете да изберете най-подходящият за вас.
 
Без миризми.

Опаковка: 24 бр.
 
Искате да разгледате още продукти от COSRX или пък цялата колекция от Пачове за пъпки?
KoCos.bg ви предлага ключа към перфектната кожа, при нас ще намерите всички продукти за вашата K-Beauty рутина и Корейски грим.


1. Почистете зоната около проблемното място. Използвайте след ексфолиатор или преди тоника за лице.
 
2. Изберете пач с по-голям размер от мястото.
 
3. Прикрепете пача върху суха кожа.
 
4. Когато пача стане бял, отстранете го и може да поставите нов на негово място.
Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane

Имайте предвид, че списъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Моля, прочетете списъка със съставките, който е на етикета на Вашият продукт за най-актуален състав.

 

Оценка на продукта

Ревюта ( 4 )

 • Страхотни!! Слагам ги върху пъпки с връхче и вършат чудеса. Използвам ги вечер, 1-2 нощи и пъпката я няма!

 • Милена Г.
  15/08/2023

  За съжаление при мен нямаше никакъв ефект

 • Изключително качествени. Използвам ги върху пъпки с бели връхчета и оставям за няколко часа, след премахване цялата гной е по пача. Предотвратява се стискане и излишно раздразнение на кожата. Препоръчвам!

 • Ния Гунева
  30/03/2022

  Вършат си работата прекрасно, от марката бяха споменали, че са за пъпки с гнойни (бели) връхчета, при само червени, ненадигнати пъпки няма да помогнат. За гнойни пъпки наистина са чудесни.

Трябва да сте влезли, за да оцените