Кореавита АКТИВНА ЗАЩИТА – 60 веган капсули

19.40 лв.
Добави
Изчерпан

Описание

Продуктът оказва положително действие върху дихателната система и подпомага имунитета. Действа общоукрепващо и тонизиращо. Препоръчва се при:  Кашлица, настинка, грипни състояния  Възпалено гърло  Бронхит, астма  Отслабен имунитет  Хронична умора  Чернодробни паразити Изцяло натурален растителен продукт. Не съдържа соя, глутен, царевица, оцветители и съставки от животински произход.

Описание: КОРЕАВИТА АКТИВНА ЗАЩИТА 60 ВЕГАН КАПСУЛИ е стандартизиран екстракт от корени на Платикодон (Platycodon Grandiflorum) и Кодонопсис (Codonopsis Lanceolata). Корените от Платикодон и Кодонопсис съдържат множество активни съставки като бетулинова киселина, сапонини, фитостерол, алкалоиди, инулин. Тези органични съединения могат да окажат положително действие върху организма при редица болестни състояния. Най-известната полза от Платикодона се отнася до въздействието му върху дихателната система. Експресорните свойства на корена от растението могат да спомогнат за пречистване на белите дробове. Съдържащите се тритерпени способстват за разширяване на бронхиалните съдове и елиминирането на натрупаната слуз. Това би довело до по-бързо облекчаване на простуда, грип, запушена носоглътка, бронхити, както и за премахване на бактериите и другите патогени, които могат да се развият в събралия се секрет. Освен това противовъзпалителната му способност може да успокои възпалено гърло. Не случайно в китайската медицина коренът от Платикодон често се предписва при загуба на глас. Тъй като притежава свойството да потиска някои от хистамините, които се отделят от организма, това допълнително би облекчило тежестта на протичащото заболяване, особено при хора с хронични и сезонни алергии. Поради общите си аналгетични качества коренът често е предписван и при обща болка и възпаление. Активните му съставки действат бързо в различни части на тялото, като осигуряват облекчаване на болката. Платикодонът може също така да стимулира имунната система, намалявайки шансовете да се заразите с обикновена настинка или грип, което го прави чудесен избор за превенция в студените месеци. Последни проучвания показват, че билката е смъртоносна за чернодробните метили, което прави КОРЕАВИТА АКТИВНА ЗАЩИТА 60 ВЕГАН КАПСУЛИ ефикасна и при антихелминтни терапии. Кодонопсисът в миналото често е бил наричан „женшена на бедните“ поради своята достъпност и аналогични на прочутата билка свойства. Традиционно се използва при хронична кашлица, умора, диария, повръщане, липса на апетит, туберкулоза. Той стимулира имунната система и увеличава броя на белите кръвни телца, което го прави добро средство при борба с вирусни и бактериални инфекции. Поради своите адаптогенни свойства има благоприятно действие при отпадналост, хронична умора и стрес.

Състав: В една капсула се съдържа 300 мг стандартизиран екстракт от Платикодон (Platycodon Grandiflorum) и 100 мг стандартизиран екстракт от Кодонопсис (Codonopsis Lanceolata)

ачин на приложение и дозировка: по 2 капсули дневно преди хранене * КОРЕАВИТА АКТИВНА ЗАЩИТА 60 ВЕГАН КАПСУЛИ е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. КОРЕАВИТА АКТИВНА ЗАЩИТА 60 ВЕГАН КАПСУЛИ не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.Сходни продукти

МАНЕФИТ БЮТИ ПЛАНЕР ИЗБЕЛВАЩА И ИЗСВЕТЛЯВАЩА МАСКА С ЛИЛИЯ 20 мл - 1 опаковка

МАНЕФИТ БЮТИ ПЛАНЕР ИЗБЕЛВАЩА И ИЗСВЕТЛЯВАЩА МАСКА С ЛИЛИЯ 20 мл - 1 опаковка

5.50 лв.
КРЕМ ЗА РЪЦЕ DUFT&DOFT PINK BREEZE NOURISHING HAND CREAM 50 ml

КРЕМ ЗА РЪЦЕ DUFT&DOFT PINK BREEZE NOURISHING HAND CREAM 50 ml

16.00 лв.
МАТИРАЩИ ЛИСТЧЕТА 50 бр. в пакет

МАТИРАЩИ ЛИСТЧЕТА 50 бр. в пакет

5.00 лв.
ЕКСФОЛИРАЩ ТАМПОН СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ  NEOGEN DERMALOGY BIO-PEEL GAUZE PEELING GREEN TEA 9,5 МЛ - 1 БР.

ЕКСФОЛИРАЩ ТАМПОН СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ NEOGEN DERMALOGY BIO-PEEL GAUZE PEELING GREEN TEA 9,5 МЛ - 1 БР.

4.00 лв.