Серум за Лице Klairs Midnight Blue Youth Activating Drop 20ml

61.00 лв.
Добави
Бонус точки: 183

Марка: Klairs

Произведено в: Южна Корея

Вид

Есенции и серуми

Описание

ОПИСАНИЕ
Кожата постепенно остарява и с времето губи еластичност. Това е естествено явление, което не може да бъде предотвратено или избегнато. Можете обаче да забавите процеса, като като снабите кожата си с нов запас от колаген и естествена еластичност и поправите вредите от времето.
 
Този нощен серум е предназначен за борба с различни причини за стареене като се бори с напредването на времето, за да намали появата на фини линии и бръчки, чрез двойна пептидна формула, подсилена от EGF (епидермален растежен фактор) (Sh олигопептид-1) и bFGF (Sh полипептид-1). Макар и с малък размер, този серум с 10 съставки е идеален за употреба от всички - независимо от възрастта, борейки се да предотврати стареенето за придобиването на по-младежки тен.
 
Обем: 20мл
Всички типове кожа
Произведено в Корея
 
Основни функции
Съдържа 2 ефективни анти-ейдж съставки: EGF и bFGF. Самото ни тяло произвежда вещества, наречени EGF и bFGF, които са ключови фактори за поддържане на външната и вътрешната част на кожата стегната и гладка. Въпреки това, в средата на 20-те години концентрацията на EGF в организма бързо намалява и количеството колаген, произведен в кожата, също намалява с 50% причинено от ултравиолетовата светлина (UVA), която прониква дълбоко в кожата и унищожава основните елементи допринасящи за здравето на кожата. Кожата със забавено производство на EGF и bFGF не може да реагира със същата скорост, както преди поради вредите, нанесени от UVA. В резултат на това еластичността на кожата намалява, започвайки от средата на 20-те години и става по-забележима под формата на бръчки, фини линии или липса на стегнатост в нашите 30. За да се предотвратят признаците на стареене е важно да започнете да използвате EGF през 20-те години. Започнете сега с Midnight Blue Youth Activating Drops!
 
Начин на употреба:
След почистване нанесете 3-4 капки върху цялото лице и леко притискайте към кожата за пълно абсорбиране.
 
Препоръчва се за:
Кожа с бръчки, фини линии и преждевременното стареене
Тези, които търсят анти-ейдж серум 


Състав: Aqua(Water), Butylene Glycol, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Lecithin, Sorbitan Sesquioleate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Glycerin, Guaiazulene, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sh-Oligopeptide-1, Sh-polypeptide-1.Сходни продукти

ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ KLAIRS RICH MOIST SOOTHING TENCEL SHEET MASK 25 МЛ.

ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ KLAIRS RICH MOIST SOOTHING TENCEL SHEET MASK 25 МЛ.

6.00 лв.
Успокояващ крем [KLAIRS] MIDNIGHT BLUE CALMING CREAM 60 мл

Успокояващ крем [KLAIRS] MIDNIGHT BLUE CALMING CREAM 60 мл

63.00 лв.
ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ KLAIRS RICH MOIST FOAMING CLEANSER 100 МЛ

ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ KLAIRS RICH MOIST FOAMING CLEANSER 100 МЛ

36.00 лв.
КЛЕЪРС СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С КАФЯВА ЗАХАР 110 g

КЛЕЪРС СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С КАФЯВА ЗАХАР 110 g

47.00 лв.