Избери език:
bg
Валута:
BGN

KLAIRS

KLAIRS
Уважава красотата на околната среда и е носител на здравословни ценности по отношение на земята
Опростена формула, съдържаща най-необходимите съставки (БЕЗ оцветители, БЕЗ алкохол, БЕЗ парабени, БЕЗ изкуствени аромати/без аромати)
Винаги грижеща се да достави на клиентите си продукти на разумни цени
Висококачествена марка за грижа за кожата предназначена за чувствителна кожа 
 


 

Как работи Klaris:

Семпло, но достатъчно. Състоянието на кожата Ви винаги ще се променя в зависимост от времето и състоянието на тялото. Защитете я с опростения състав на Klairs, който осигурява всичко - от почистване и хидратация до успокояване и облекчаване.
 
Най-основното, но най-ефикасното. ''Отделяме време, независимо колко би било отнело, за да създадем най-добрите изчистени продукти. Klairs е ефективен дори без добавяне на специални, уникални съставки. При ежедневната употреба дори само на нашите продукти, кожата ви постепенно ще стане по-здрава.''
 
Лек, но мощен. ''От 2010 г. ние от Klairs изследваме различни съставки и суровини за най-добрата грижа за чувствителната кожа. Нашите продукти не само подобряват еластичността на кожата, но и бързо успокояват раздразнената кожа за истински по-здрава и издръжлива кожа.''
 
 

Философия на бранда

 "Без агресивни съставки. Klairs гарантира, че създава продукти само с най-ефективните, по необходимост сурови съставки, всички от които са преминали мерките за безопасност на изследователска лаборатория, специализираща в изследването на дерматологични марки за грижа за кожата. Уверяваме, че нашите продукти не съдържат компоненти, които могат да раздразнят чувствителната кожа.
 
 

Без тестване върху животни. 

От основаването ни през 2010 г. Никога не сме правили тестове върху животни. Не вярваме в нараняването на животни за нашите козметични цели и работим за отмяната на тестовете върху животни.
 
Високо качество. Разумни цени.Вместо с провеждането на скъпи пиар кампании,името на Klairs се разпространява чрез отзивите на доволни клиенти и от уста на уста. Винаги ще продължим да правим всичко възможно, за да предоставяме на нашите клиенти продукти с най-високо качество на добра цена."