Избери език:
bg
Валута:
BGN

Инструмент за Премахване на Черни Точки Skinmiso Comedo Remover

Код на продукта:  
28.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: Skinmiso
  • Произведено в:Южна КореяЕксклузивен представител за България на Skin Watchers, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, I'm FromPurito, iUnik, Kocostar, L'ador, Make P:rem, Skinmiso, Banila Co, Beauty of JoseonQyo Qyo, Medibee, Pack-AgeFascy, Heimish, Pyunkang Yul, Muldream, Lagom
 
  • Безплатна доставка над 100 лв.
  • Безплатни тестери с всяка поръчка
  • Опция "Преглед" при получаване на пратката
  • Програма за бонус точки
  • Доставка за 1 до 3 работни дни

Skinmiso Comedo Remover  е инструмент за премахване на черни точки, използван директно върху кожата, поради което хигиеничното му съхранение е  изключително важно. По тази причина той е в комплект с отделен алуминиев контейнер за съхранение с цел предпазване от заразяване с вируси и бактерии и от прах. 

Skinmiso Comedo Remover е предназначен за безопасно и пълно отстраняване на себум и е инструмент, който реално много дерматолози и козметици в Корея използват в процедурите, които прилагат на клиентите си. 

Инструментът има два ралични размера на пръстените от всяка страна, за да може да се използва според конкретните нужди и съответната част от кожата, върху която се използва. Направен е от неръждаема стомана, за да не ръждясва и да може да се стерилизира добре. Също така, стабилното тяло от неръждаема стомана не се чупи и огъва лесно, което позволява да бъде използвано за дълго време.


Начин на употреба

1. След като почистите лицето си с топла вода, поставете края на примката над черната точка, която искате да премахнете.
2. Натиснете леко от едната страна на черната точка и преместете инструмента през върха на черната точка.
3. Измийте отново третираната зона и след това продължете с остатъка от рутината си.


Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените