Актуално

Другите за нас 27.10.2017

Прекрасната Галя за един от любимите ни продукти:

SKIN WATCHERS ORIGINAL FACIAL OIL

"Маслото на Skin Watchers е една истинска „бомба“ от полезни съставки, като е базирано на растителна маслена основа и не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори. Има изключително добър състав, както и на по-голямата част от Корейските продукти, а онези от вас, за които съставът на продуктите е от голямо значение, ще разберат за какво говоря."

Цялото ревю прочетете тук : Galia Simeonova BLOG 

Другите за нас 28.09.2017

СКИН УОТЧЪРС ОВЛАЖНЯВАЩ И ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ - в блога на прекрасната Галя Симеонова:
"Чудесата на Корейската козметика! На фокус: Skin Watchers Aqua Most Whitening Drop''
Напред във времето, благодарение на революционните продукти в Корейската козметика! Ще ви разкажа за един "умен" крем за лице, който се превърна в мой любимец!
Прочете повече тук:  Galia Simeonova - BLOG


 

KoCos.bg става на една година! 01.06.2017

Нашият проект KoCos.bg навършва една година - една година, която нямаше да е възможна без вас, нашите любими клиенти! И за да Ви покажем колко много означавате за нас, по случай първата годишнина на KoCos.bg, сме подготвили цял куп изненади.Вижте какви са те:
 


виж повече
Другите за нас 16.05.2017

СКИН УОТЧЪРС ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ОХЛЮВ

Слуз от охлюви, хиалуронова киселина, ниацинамид (витамин В3) и екстракти от целина, зеле, ориз, домати, ряпа, моркови, броколи, японски пипер, корейски билки, лишеи, алантоин.
Ревю на любим летен продукт от Мая Георгиева - прочетете в http://thingamyjic.blogspot.bg/2017/05/skin-watchers-green-snail-hydrating-gel.html