Избери език:
bg
Валута:
BGN

Ваучер за Подарък

Код на продукта:  
100.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Ексклузивен представител за България на Skin Watchers, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, I'm FromPurito, iUnik, Kocostar, L'ador, Make P:rem, Skinmiso, Beauty of JoseonQyo Qyo, Medibee, Pack-AgeHeimish, Pyunkang Yul, Muldream, Lagom, Ginger6, Lalarecipe, Mixsoon, Fascy, Fascy Lab, Haruharu Wonder
  ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само при поръчка от онлайн магазина.

Подари Ваучер за корейска козметика!

Не е нужно да се чудиш, какво би харесал човека който искаш да зарадваш, достатъчно е да знаеш, че обича корейска козметика!

Дигиталният ваучер на KoCos.bg е идеалният подарък за всеки любител на корейска козметика. С него вашият любим човек ще може да купи каквото си поиска от асортимента на нашия магазин за стойността на ваучера. 


Дигитален ваучер за подарък KoCos.bg може да се закупи само с опция „Плащане с карта“ или "Плащане по банков път". След успешно извършено плащане, ще получите Дигитален ваучер за подарък с код за отстъпка на посоченият от вас имейл адрес, след което можете да го принтирате. При финализиране на поръчката в полето за коментари може да добавите име и имейл адрес на този, за когото е предназначен ваучера, както и лично послание.

*Ваучерът е валиден в срок от 6 месеца, от датата на закупуване.

 

Поръчка с вече получен код на ваучера:

  • На ваучера има изписан персонален код, който получателя на подаръка трябва да въведе в полето „Добави код за отстъпка“ и да натисте бутона „Добави“. След въвеждането му стойността на ваучера, ще бъде приспадната от сумата в кошницата.
  • Ваучерът е еднократен и може да бъде използван само веднъж, независимо дали е изразходвана цялата стойност, за която е издаден.
  • В случай, че стойността на поръчката, в която е използван кодът от ваучера, е по-малка от стойността на ваучера, то разликата до стойността на ваучера се губи и не може да бъде използвана при следваща поръчка. В случай, че стойността на поръчката, в която е използван кода от ваучера, е по-голяма от стойността на ваучера, то следва да се заплати разликата над стойността на ваучера.
  • Ваучерът важи само за стойността на поръчаните продукти и не важи за цената на доставката. За цената на доставката важат стандартните правила на KoCos.bg. 
  • Ако ваучерът не бъде използван в срока, за който е издаден, то след изтичането на този срок той се анулира и не подлежи на възстановяване. 
  • Ваучерът за подарък не може да бъде заменен с неговата парична стойност.

Внимание! Стойността на ваучера трябва да бъда изцяло платена преди да получите ваучера и съответния код за него. При поръчка на ваучер за подарък не може да се използват кодове за отстъпки и точки от програмата за лоялни клиенти. В случай, че такива бъдат използвани, ваучерът ще бъде издаден за реално заплатената сума след използваните отстъпки. 

 Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените