Избери език:
bg
Валута:
BGN

Тоник за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Toner

Код на продукта:  
34.20 лв. 36.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: Skinmiso
  • Произведено в:Южна КореяЕксклузивен представител за България на Skin Watchers, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, I'm FromPurito, iUnik, KocostarSkinmiso, Beauty of JoseonHeimish, Pyunkang Yul, Muldream, Lagom, Ginger6, Lalarecipe, Mixsoon, Fascy, Fascy Lab, Haruharu Wonder, Rovectin
  ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само при поръчка от онлайн магазина.
Чист витамин С тонер, с чисти витамини и вода от облепиха (морски зърнастец) за изглаждане и овлажняване на грубата кожа.

Какви са предимствата на Skinmiso Pure Vitamin-C Toner

94% вода от облепиха
Вместо пречистена вода, тоникът съдържа 94% вода от витаминно дърво (морски зърнастец или облепиха), което помага да направим кожата по-блестяща и светла.

Съдържа чист Витамин С
Витализира кожата, уморена от вредното въздействие на околната среда и я изсветлява.

Овлажнява
Водата от облепиха ефективно и дълготрайно овлажнява кожата.

Грижи се за текстурата на кожата
Изчиства замърсяванята и премахва мъртвите кожни клетки, като едновременно с това подготвя кожата да приеме по-добре витамините от следващите продукти. 

Нормализира цикъла на циркулация на кератин на кожата
Лимонената киселина е AHA-базирана съставка, която топи мъртвите кожни клетки и почиства порите, спомага за нормалната циркулация на мъртвите кожни клетки. Чрез регулиране на рН, това помага за по-ефективното усвояване на витамин С.

Леко киселинно рН
Леката киселинност е добра за вашата кожа. Тя регулира pH на кожата към леко киселинно, така че витамините да се усвояват добре. Когато се прилага преди Skinmiso Pure Vitamin-C Serum, рН се коригира до правилното ниво за усвояване на витамините.

Опаковка: бутилка от 100 мл.
 


След измиване на лицето, поставете малко количество в ръката си или на памучен тампон и нанесете нежно върху цялото лице отвътре навън, после потупайте, за да попие. 
Hippophae Rhamnoides Water, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin
Citric Acid, Disodium EDTA, Ascorbic Acid

Имайте предвид, че спсъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Моля, прочетете спъсъка със съставките, който е на етикета на Вашият продукт за най-актуален състав.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените