Избери език:
bg
Валута:
BGN

Тоник за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Toner

Код на продукта:  
32.40 лв. 36.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: Skinmiso
  • Произведено в:Южна КореяВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки. 
 

 
Чист витамин С тонер, с чисти витамини и вода от облепиха (морски зърнастец) за изглаждане и овлажняване на грубата кожа.

Какви са предимствата на Skinmiso Pure Vitamin-C Toner

94% вода от облепиха
Вместо пречистена вода, тоникът съдържа 94% вода от витаминно дърво (морски зърнастец или облепиха), което помага да направим кожата по-блестяща и светла.

Съдържа чист Витамин С
Витализира кожата, уморена от вредното въздействие на околната среда и я изсветлява.

Овлажнява
Водата от облепиха ефективно и дълготрайно овлажнява кожата.

Грижи се за текстурата на кожата
Изчиства замърсяванята и премахва мъртвите кожни клетки, като едновременно с това подготвя кожата да приеме по-добре витамините от следващите продукти. 

Нормализира цикъла на циркулация на кератин на кожата
Лимонената киселина е AHA-базирана съставка, която топи мъртвите кожни клетки и почиства порите, спомага за нормалната циркулация на мъртвите кожни клетки. Чрез регулиране на рН, това помага за по-ефективното усвояване на витамин С.

Леко киселинно рН
Леката киселинност е добра за вашата кожа. Тя регулира pH на кожата към леко киселинно, така че витамините да се усвояват добре. Когато се прилага преди Skinmiso Pure Vitamin-C Serum, рН се коригира до правилното ниво за усвояване на витамините.

Опаковка: бутилка от 100 мл.


След измиване на лицето, поставете малко количество в ръката си или на памучен тампон и нанесете нежно върху цялото лице отвътре навън, после потупайте, за да попие. 
Hippophae Rhamnoides Water, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin Citric Acid, Disodium EDTA, Ascorbic Acid

Имайте предвид, че спсъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Моля, прочетете спъсъка със съставките, който е на етикета на Вашият продукт за най-актуален състав.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените