Избери език:
bg
Валута:
BGN

One Day's You Collagen Ampoule Serum Set (4ea)

Код на продукта:  
60.80 лв. 64.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


 • Марка: One-Day's You
 • Произведено в:Южна КореяВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки. 
 

 
Комплект от 4 бр. колагенови ампули

One Day's You Collagen Ampoule Serum
- Овлажняващ + против стареене + избелващ: ампула против стареене без консерванти. Хидролизиран екстракт от колаген, ниацинамид, аденозин, трехалоза, пантенол, цианокобаламин Козметика с двойна функция за изсветляване и против стареене съдържа 94% екстракт от колаген за овлажняване и еластичност на кожата.

Произведен с метод на стерилизация, за да запази серума в ампулата най-свеж по време на употреба и да гарантира, че е безопасно да се използва дори върху чувствителна кожа. Една бутилка колагенов ампулен серум на седмица. Овлажнява и хидратира стегната кожа отвътре. Гладко и хидратиращо върху кожата, не оставя лепкаво усещане след нанасяне. Избелващ и против бръчки двоен функционален продукт за грижа за кожата.

Съставките, които обичаме в One Day's You Collagen Ampoule Serum:
 • 94% хидролизиран колаген: Укрепва кожната бариера и овлажнява кожата.
 • 6 вида аминокиселини: Помага за образуването на роговия слой и поддържа влажния филм върху кожата, за да предотврати изпаряването на влагата.
 • Пантенол: Помага за укрепване на бариерата срещу влага, като предотвратява изпаряването на влагата от кожата.
 • Трехалоза: Абсорбира влагата и помага за предотвратяване на сухотата на кожата.
 • Цианокобаламин: Подобрява еластичността и увеличава овлажняващата сила, за да направи кожата ви лъскава и прозрачна.

Овлажнява и не оставя лепкав завършек Лепкав ампулен серум, който не оставя лепкав завършек. Колкото повече нанасяте, толкова по-дълго остава овлажнен. Хигиенична и безопасна опаковка с двойна капачка Безопасната опаковка с двойна капачка предотвратява навлизането на външни опасни вещества. Хигиеничен и свеж за употреба върху кожата. Дерматологично тествани и хипоалергенно тествани 20 съставки, които са посочени като съставки, които могат да предизвикат алергии, възпаления и канцерогени, са изключени от списъците с съставки. 

Предимства:
 • Серум, формулиран с 940 000 ppm екстракт от колаген, който помага за подмладяване на кожата и допълва влагата в стегната кожа.
 • Произведен с метод на пълна стерилизация, при който серумът е концентриран с колеген и овлажняващи съставки.
 • Съдържа 6 вида аминокиселини, които поддържат кожата хидратирана и помагат за подобряване на еластичността на кожата.
 • Произведен от естествени съставки и без консерванти, изкуствени оцветители и аромати.
 • Водната текстура спомага за пълното проникване в кожата без лепкавост.
 • Състои се от съставки на EWG Green Grade.

БЕЗ консерванти, изкуствени пигменти, изкуствени аромати и са тествани за хипоалергенност.
Без тези 3 съставки:
- БЕЗ консервант - БЕЗ изкуствен пигмент - БЕЗ изкуствен аромат
Не съдържа консерванти, изкуствени пигменти и изкуствени аромати, които биха могли да причинят раздразнение на чувствителната кожа.

Опаковка: 4 бр. от 10 мл


Една бутилка колаген ампулен серум на седмица

Отстранете пластмасовата капачка от бутилката. Хванете дръжката и я завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да отстраните алуминиевата капачка. Поставете пластмасовата конусна дюза, включена в опаковката, върху бутилката. За да използвате продукта, натиснете леко двете страни на конусната дюза, за да разпределите продукта

*Уверете се, че не нараните ръката си, когато сваляте алуминиевата капачка.

Само за външна употреба. Избягвайте директен контакт с очите.

Ако има признаци на дразнене или обрив, прекратете употребата. Дръжте далеч от деца.

Поради използването на естествени суровини вместо синтетични багрила, може да се появи обезцветяване, но това не е проблем по време на употреба
Hydrolyzed Collagen Extract, Aqua, Niacinamide, Hydroxyethylcellulose, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Mannitol, Panthenol, Adenosine, Cyanocobalamin, Alanine, Glycine, Arginine, Serine, Leucine, Isoleucine

Имайте предвид, че списъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Прочетете списъка със съставките, който е на етикета на вашия продукт за най-актуален състав.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените