Избери език:
bg
Валута:
BGN

Пачове за Пъпки Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch

Наличност Изчерпана наличност

  • Марка: Neogen
  • Произведено в:Южна Корея


Ексклузивен представител за България на Skin Watchers, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, I'm FromPurito, iUnik, Kocostar, L'ador, Make P:rem, Skinmiso, Banila Co, Beauty of JoseonQyo Qyo, Medibee, Pack-AgeFascy, Heimish, Pyunkang Yul, Muldream, Lagom
 
  • Безплатна доставка над 100 лв.
  • Безплатни тестери с всяка поръчка
  • Опция "Преглед" при получаване на пратката
  • Програма за бонус точки
  • Доставка за 1 до 3 работни дни
Тези хидроколоидни пачове за пъпки абсорбират излишния себум и гной от акнето, като същевременно предпазват зоната на пъпката от вода, мръсотия и бактерии.

Водоустойчивите пачове прилепват лесно към кожата и създават влажна среда, за да се предотврати образуването на белези от акне и корички. Скосеният ръб на пачовете за пъпки гарантира, че те ще прилепвнат сигурно върху кожата и ще поддържат формулата концентрирана върху пъпката за по-ефективно лечение на пъпките и петната от акне.

Пачовете лесно се отлепват, без да се мачкат, благодарение на централната изрязана линия на фолиото, върху което са поставени. Тъй като всеки пач е разположен в центъра на тази линия, можете лесно да го отлепите и поставите директно на кожата, като по този начин се предотвратяват вторични инфекции, причинени от микроби / бактерии от ръцете.

Удобен за използване от всички типове кожа, когато се появят проблеми с пъпки. Формулата не съдържа изкуствени аромати и оцветители, парабени, сулфати, животински продукти, алкохол, минерално масло, етерични масла и силикон.

Опаковка: включени 24 пача за пъпки в следните размери:
- 12 мм (по 12)
- 10 мм (по 12)


Нанесете пача върху почистена, суха кожа. Премахнете, след като побелее.
Cellulose Gum, Polyisoprene, Polyisobuten, Polyurethane-9

Съставът може да бъде променян по преценка на производителя. За най-пълен и актуален списък на съставките, моля, вижте опаковката на продукта.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените