Избери език:
bg
Валута:
BGN

Масажор за Скалп и Врат BENTON Scalp Brush Massager

Код на продукта:  
23.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: Benton
  • Произведено в:Южна Корея  ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки.

100% ЕСТЕСТВЕНО САНДАЛОВО ДЪРВО

Сандаловоto дърво е дърво със здравина и уникален аромат, характерни за брезите. Това е вид дървесина, често използвана в мебели или масажни инструменти за грижа за здравето, поради здравата си и детайлна структура, характерна за брезата, незабележими годишни кръгове и здрав блясък. Колкото повече използвате ароматизирани дървесни продукти, толкова повече масло от самото дърво добавя блясък към продукта, а за продуктите, които се използват директно върху кожата, се използват щадящи кожата материали като дърво за здравето на кожата.

Многократна употреба с 8 издатини
8-изпъкнала структура може да се използва по различни начини върху скалпа и цялото тяло, в зависимост от посоката на захвата!

Лек и устойчив на счупване материал
Лекото тегло не натоварва китките и материалът, който не се чупи лесно, продуктът може да се използва безопасно за дълго време.  1. Нанесете ампула или тоник за скалп и изчеткайте отгоре надолу по посока на линията на косата към шията.
  2. Изчеткайте целия скалп от едната страна на другата по линията на косата.
  3. Наклонете главата надолу и изчеткайте отдолу нагоре по посока на врата към линията на косата. Разделете скалпа на 3 части по протежение на линията на косата и натиснете в задната част на врата.

Оценка на продукта

Ревюта ( 1 )

Трябва да сте влезли, за да оцените