Избери език:
bg
Валута:
BGN

Cosrx Full Fit Propolis Light Ampoule

Код на продукта:  
49.50 лв. 55.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


  • Марка: COSRXВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки. 
 

 
Cosrx Propolis Light Ampule се състои от 80% екстракт от прополис (пчелна смола), който има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Освен това има естествени овлажняващи компоненти, като различни аминокиселини и витамин В5, които подобряват тена.

Интензивните хранителни вещества в COSRX Propolis Light Ampule укрепват кожната бариера и способността да абсорбира влагата. Ампулата придава на тена по-силен блясък и осигурява дълготрайна хидратация.

За сияен, младежки блясък с копринена текстура на кожата и впечатляваща еластичност.

Преглед на основните съставки в Cosrx Propolis Light Ampule:
1. Екстракт от прополис (пчелна смола) с антибактериален и противовъзпалителен ефект.
2. Аминокиселините и витамин В5 осигуряват влага и подобряват тена.

Опаковка: бутилка с капкомер от 28 мл.


Нанесете 1-2 капки върху почистеното и тонизирано лице. Може да се прилага селективно на определени зони или на тънак слой върху цялото лице. За чувствителна кожа смесете 1-2 капки с овлажнителя и нанесете. Използвайте за предпочитане вечер.
Propolis Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, 1,2-Hexanediol, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Panthenol, Arginine

Стараем се да поддържаме актуален състав на продуктите, но е възможно компанията-производител да ги промени без предупреждение. За пълен и точен състав погледнете опаковката на продукта.

Оценка на продукта

Трябва да сте влезли, за да оцените