СЕЗАМИС ЛОСИОН 170 МЛ + МУЛТИКРЕМ 50 МЛ

70.00 лв. 65.90лв.
Добави
Бонус точки: 210

Марка: Sesamis

Произведено в: Южна Корея


Описание

Съдържание на комплекта:

СЕЗАМИС W НАТУРАЛЕН ЛОСИОН 170 ML 1 бр.

СЕЗАМИС N НАТУРАЛЕН МУЛТИ КРЕМ 50 ML 1 бр.


SESAMIS W NATURAL LOTION е хидратиращ лосион, предназначен да осигури влага на кожата, за да я поддържа здрава. Лосионът съдържа чиста вода от остров Jeju и билкови екстракти, които поддържат кожата еластична и здрава. Благоприятните ефекти, които лосионът има върху кожата, включват повишаване еластичността на кожата, предпазва я от изсушаване, поддържа кожата мека и гладка, има и лифтинг ефект.
SESAMIS N NATURE MULTI CREAM съдържа слънчогледово масло и екстракт от морско грозде, комбинирани, за да се постигне действие, което да контролира баланса между омазняването и овлажняването на кожата ви. Това е крем, който се грижи за кожата и я обогатява, като й осигурява еластичност, влага и хранителни вещества.

• Характеристики: укрепва кожните стени, предотвратява процеса на стареене на кожата, защитава кожата от външни елементи, поддържа кожата здрава.

• Козметичен продукт за подобряване на бръчките и изравняване на тена.Сходни продукти

СЕТ БЕНТОН 1 БР. БЕНТОН ЕСЕНЦИЯ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ И ПЧЕЛНА ОТРОВА 60 МЛ. + 1БР. БЕНТОН СТИЙМ КРЕМ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ И ПЧЕЛНА ОТРОВА 50 МЛ.

86.00 лв.

БЕНТОН : есенция+околоочен крем+стийм крем

157.00 лв.

СЕЗАМИС ОКОЛООЧЕН КРЕМ И МУЛТИКРЕМ

89.00 лв.

Пяна за почистване на лице + ББ крем + тоник-спрей за лице от Сезамис

74.00 лв.