Доставка

Поръчки, заявени след 14.00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма Еконт.

Цени за доставка

 

Цената за доставка е фиксирана - 4.50 лв. за поръчки до 100 лв. и безплатно за поръчки над тази сума.
В цената от 4.50 са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт до адреса Ви, застраховка на продуктите и комисионна за куриера, обработващ наложения платеж.
В процеса на поръчката има поле за допълнителни уточнения - там можете да уточните детайли, свързани с доставката, които ние ще вземем под внимание при обработката на поръчката Ви.

ВАЖНО! В случай, че е избрана опция за доставка до офис на Еконт, а не до врата, цената на доставката може да бъде по-малко от 4.50 лв., като точният рамер се уточнява при обработката на поръчката и ще бъде коригиран при потвърждаване на поръчката от наша страна в полето за коментари. 

Срок на доставка


Доставките се изпълняват в срок до 4 работни дни от куриер на фирма Еконт всеки ден, без неделя.
 

Рекламации при увредена пратка


Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообрзани екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на KoCos.bg за завеждане на рекламацията. KoCos.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.