Актуално

Летни предложения 30.07.2017

Лято е и ние го обожаваме, но не забравяме да се погрижим за кожата си. През летните месеци решихме да комбинираме любимите си за сезона продукти, да ги комлектоваме в сетове, които смятаме, че са подходящи за летните горещини и да Ви ги предложим на специални цени. Следете летните ни предложения на :
http://kocos.bg/bg/Letni-predlozheniya.c260 

Другите за нас 08.07.2017

Ревю на БЕНТОН УСПОКОЯВАЩ ГЕЛ С АЛОЕ И ПРОПОЛИС

"Както вече споделих днес, в новия пост ще прочетете за един прекрасен алое гел, който смятам за различен и много по-добър от масовите... Защо? В поста: https://goo.gl/cEkC5R "

KoCos.bg става на една година! 01.06.2017

Нашият проект KoCos.bg навършва една година - една година, която нямаше да е възможна без вас, нашите любими клиенти! И за да Ви покажем колко много означавате за нас, по случай първата годишнина на KoCos.bg, сме подготвили цял куп изненади.Вижте какви са те:
 


виж повече
Другите за нас 16.05.2017

Слуз от охлюви, хиалуронова киселина, ниацинамид (витамин В3) и екстракти от целина, зеле, ориз, домати, ряпа, моркови, броколи, японски пипер, корейски билки, лишеи, алантоин.
Ревю на любим летен продукт от Мая Георгиева - прочетете в http://thingamyjic.blogspot.bg/2017/05/skin-watchers-green-snail-hydrating-gel.html

Месец на BENTON 01.05.2017

През целия месец май всички продукти на корейската козметична марка BENTON са на специална промоционална цена!


виж повече