Избери език:
bg
Валута:
BGN

Разплащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж)

При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Заплащането на куриер се извършва само в български лева. 

2. Плащане по банков път

Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от KoCos.bg банкова сметка. Плащенето следва да се извърши в срок до три работни дни от деня на подаване на поръчката. В случай, че не бъде получено плащане в този срок, поръчката ще бъде анулирана.

Изпращането на поръчки с избрана опция за плащане "По банков Път" се изпращат само след получаването на дължимата за поръчката сума по посочената банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

3. Плащане през ePay.bg

При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на еPay.bg, за да финализирате транзакцията (необходима е предварителна регистрация на ePay.bg). След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера. През системата на ePay.bg могат да се заплащат стоки до 2 000 лева.
Поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic.

4. Плащане с банкова карта

Заплащането се извършва чрез защитената система на ЕPay. При избор на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на iCard.com, за да извършите плащането в защитена среда (НЕ е необходима предварителна регистрация на EPAY). При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
Поддържа плащане с карти MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic, Vpay.